VECKANS TOPP 5

Hej alla fina <3 Ny vecka och nya (och gamla) äventyr för oss, veckan här i Sthlm har ju verkligen startat på ett bra sett med sol oh 15 grader. Busan fick för sig att köra en 05,30 morgon idag vilket gav oss en tuff och grinig förmiddag, hon blev såklart trött för snabbt och det krävdes en hel del underhållning och tålamod. Men hon är så gossig det lilla livet. <3 - Imorgon börjar vi dagen med frukost tillsammans med BabyBjörn på NK och därefter skyndar vi oss vidare till Buskul, förra veckan var det inget Buskul så lillan är väldans taggad. :) På eftermiddagen måste vi fördriva tid och väderleken visar på regn så kanske blir ett besök på Junibacken igen. :) - Det är pressvecka och jag tänkte försöka gå förbi någon i alla fall, Beauty lab hos Vass PR på torsdag står högst på listan. :) Jag ska bland annat få en hudanalys med 3D kamera, coolt.  - Jag ska luncha med min pappa och bror på fredag, en mysig tradition som det tyvärr blivit mindre av sedan lillan kom och jag inte arbetar längre, haha. Vi äter alltid lunch på Grodan, skönt att slippa dividera angående ställe och det blev ett enkelt val från start då min pappa typ inte går någon annanstans. Alltid skönt att  vara stammis på ställen. :) - Lillans farmor kommer antingen torsdag eller fredag, det blir mysigt för henne att få umgås lite med farmor också. <3 - Mannen och jag tänkte köra Date Night på lördag när lillan lagt sig, får ju passa på när man har barnvakt. ;) Vi har lite svårt att bestämma ställe, är inne i en vill testa nytt period så jag googlar runt här. Tar mer än gärna emot tips. :)