Guldmasken ger superlyster!

I onsdags var jag ute hos underbara och hårt kämpande systrarna Niveen och Narmeen som driver Beautybox i Bromma Blocks. Testade deras überlyxiga Peter Thomas Roth 24 karat guldmask. Först gjorde jag en rengöring och fick världens skönaste massage. Somnade hela tiden och ville aldrig gå därifrån. Sen var det dags för guldmasken. Ni kanske har hört om den? Masken har ju blivit ganska haussad under hösten och nu fattar jag varför. Efter en halvtimme som maskerad guldmumie så såg jag värsta skillnaden på huden. Som ett supersnabbt ansiktslyft med inbyggd superglow. Morgonen dagen efter hade jag reklammöte och hela bordet stirrade på mig, "Du ser helt stunning ut!" "Vad har du gjort med fejan?" Guldmasken är antiaging och passar oss tantaluror över 30 bäst och mest. Värt varenda öre om du frågar mig! Ett hett tips är att åka till tjejerna i Bromma Blocks och unna er en behandling. Det finns mycket att välja på! Om ni hälsar från mig "Ann" så får ni 10 procent rabatt på valfri behandling. Mitt motto just nu: det är aldrig försent att börja ta hand om sin hy. Niveen sa att jag var "otroligt torr" och konstaterade att jag inte brukar unna mig ansiktsbehandlingar särskilt ofta. Men nu jäklar är det ändring på det! Mammalyx är mitt nya liv. Nästa gång ska jag göra kroppsinpackning. No more dry skin. Eller nåt. Unnade mig en massa dyra krämer också så nu är det nudlar som gäller framöver...     Efter with golden glow!    Efter!    Den klassiska förebilden    Snyggsyrrorna !    The golden mask