28 februari- dagen som inte borde få finnas

Vaknade upp i morse med ont i magen men pallade mig i väg till jobbet, och det gick helt okej. Sen efter jobbet åkte jag på ett möte och sen åkte jag och hämta Carolina för att åka och slänga skräp och handla. Och då slog det till, magsmärtor from hell. Jag vet inte riktigt vad det är med mig och 28/2 men har opererat magen två gånger denna dag och nu har jag låga magsmärtor på höger sida. Alvoden hjälper inte så har precis tagit en Pronaxensupp som jag fått för njursten så får vi se om de räcker eller om jag får plocka fram Spasmofen. Hatar att de inte tagit bort min blindtarm när de ändå varit inne och petat på den fyra gånger, så hade man iallafall kunna utesluta den. Och eftersom jag har både IBS, njursten, kronisk bäcken smärta och haft cystor på äggstockarna flera gånger så är det ju lite svårt att veta vad som är vad. Så det är bara att försöka avvakta och försöka smärtstilla, ska gå och försöka lägga mig i badet en stund nu i väntan på att tabletten ska börja värka.Jag tycker vi kan avsluta februari den 27:e from och nästa år! Någon annan vill också ha lite medicin tydligen:D