Det finns hopp för svensk psykvård

Hej kompisar vad har ni gjort i dag? Själv har jag legat och ålat runt i soffan och fotat mig själv med kamerans självutlösare haha. Vad jag egentligen håller på med får ni se den 1 mars;)Förutom detta så har jag jobbat och varit och simmat en 1 km, heja mig! I dag är en sådan där typisk dag, då jag bara ville dra täcket över huvudet och somna om. Men när jag väl kom upp så blev det trots allt en ganska bra dag, gillar att bara jobba två timmar på måndagar. Sen har jag även hunnit med att ringa psyk och be dom att skicka ett nytt recept till apoteket. Där det står att min medicin inte får bytas ut, så jag slippa betala en förmögenhet för att få ut den. Och under samtalet fick jag även en läkartid om två veckor utan att ens be om den. Och det mest chockerande- till samma läkare för TREDJE GÅNGEN på rad! Plötsligt händer det, än finns det hopp för svensk psykvård!Egentligen har jag inget behov av att träffa en läkare just nu eftersom jag mår ganska bra och tror att vi hittat rätt dos medicin för mig. Men dock tycker jag att det är bra att jag får en tid eftersom han har satt mig på 250 mg och sagt att jag ska höja 50-100 mg vid tecken på skov och sen sänka igen efter fyra dagar. Och vid jul när jag kände att något var på G så höjde jag ju, men eftersom jag mådde så bra av den dosen så sänkte jag aldrig. Så nu står jag på 300 mg så är nog bra att läkaren vet om det och att det står i journalen.Nu ska jag försöka få lite mat i magen sen ska jag krypa ner i soffan och spendera resten av kvällen där. Den här gången ska jag dock inte åla runt i den haha;)