Jag måste sluta tänka...

Börja dagen hos psykologen och vi fortsätter vår uttrappning, så nu ska vi inte ses på tre veckor. Fick hans direktnummer i dag och han har lovat att jobba kvar länge så skulle jag må dåligt om två år så kan jag ringa honom och få en tid direkt, det känns som en trygghet att veta att jag har den möjligheten. Men som L sa förra veckan "Du kan ju inte gå runt och säga tänk om jag blir sjuk om fem år... För tänker om du inte blir det så har du gått runt och jagat upp dig för det helt i onödan i massa år. Sluta tänk så jävla mycket". Jag är väldigt bra på att tänka och vrida och vända på saker och älta, får nog sluta upp med det där.Efter att jag varit hos psykologen så åkte jag hem och hämtade upp Fröken B och sen åkte vi mot Hagfors.Väl framme fick hon bli med och hälsat på farfar på Lillåsen, och hon var väldigt populär och fick gå runt på alla avdelningarna och hälsa på de gamla. Tror jag ska ringa Hagfors kommun och fråga om hon kan få en anställning, så jag kanske ta helg på tisdagar hädan efter;)Men de blir bara en snabb visit i Hagfors den här gången för i morgon åker mamma och pappa till Thailand, nej jag är inte ett dugg avundsjuk.... Så vid 11 ska jag till tandläkaren sen drar jag och Bebbsan hem till Karlstad igen där vi ska ha en helg helt för oss själv, så vi får se vad vi hittar på.