Tillbaka från döden

Någon gång i slutet av påskhelgen började jag känna mig riktigt risis. Ont i kroppen, hängig, trött, huvudvärk och illamående. I vanlig ordning kom sig ju detta när en verkligen inte känner att en kan slå av på något tempo, så jag poppade Alvedon och bet ihop så gott det gick hela veckan. I fredags kunde jag dock inte ens med bästa vilja fokusera blicken på min dator. Hela kroppen värkte, till och med huden gjorde ont och jag hade synbortfall och svårt med talet. Jag vet faktiskt inte hur i hela världen jag fixade att hämta Ärtan från förskolan och ta mig till en lekpark. Kan hur som helst ha varit en av mina sämre idéer. Klappade ihop totalt. Som tur var så var vi där med Carro och Donny. Pappan kunde inte komma loss, så Carro fick hem oss till sig, installerade mig på soffan och fixade mat till kottarna. När pappan sen kom så fick han ta hem Ärtan och cykel. Själv begav jag mig till sjukan och fick veta att jag led av akut utmattning och influensan eller eventuellt någon annan sjukdom som jag faktiskt lät bli att googla. Blev beordrad vila till nya provtagningar. Mimms hämtade mig och bäddade ned mig hos henne. Att vila hemma finns inte på världskartan. Klutt kommer in till mig om nätterna och det är bara mamma som duger till allt om hon får välja. Var tvungen att vara hemma till 13 på lördagen dock då pappan skulle på 40-årsbaluns och sova borta. Sagt och gjort. Inte heller helt smart. Byggde en koja under matbordet i matsalen och lekte där hela eftermiddagen med Ärt så jag skulle kunna ligga ned så mycket som möjligt. Vinglade iväg till Coop och köpte färdiggrillad kyckling som Ärtan fick till middag framför en film. Kände mig som Sveriges sämsta morsa. På söndagen fick jag ge upp och ringa in farmor och farfar och ta en taxi till akuten. Minns inte supermycket. Tog en hel massa prover och de var inte helt nöjda med resultaten. Lyckades övertyga dem om att jag skulle vila jättemycket bättre någon annanstans än på sjukan och Mimms hämtade mig igen. Jag har sovit, vilat och druckit mycket bara. Och saknat Ärtan så att jag har fått ont. I morse var jag tillbaka på provtagningen för att lämna mer blod. Resultaten får jag i eftermiddag eller i morgon. Känner mig fortfarande bakis gånger 200, men kan i alla fall sitta upp och kolla på en skärm. Ligger hemma nu i min säng och jobbar lite. Vill bara bli frisk nu!