Varde ljus

…Så på tolfte dagen vaknade hon utan huvudvärken från helvetet! Tyvärr nästan helt utan röst, men en får inte ha orimliga krav. Just nu känns det som om det är värt att inte kunna prata över att inte kunna se, sitta och fungera i övrigt. Fantastiskt! Fredag är det också. Tänker dock inte ta ut någonting i förskott och därför blir det inga segerskutt eller andra utsvävningar av akrobatisk karaktär. Vila, lugn och ett mjukare tempo tänker jag mig för dagen. Och så i morgon ska jag hem till min älskade unge! Stannar för säkerhetsskull hos Mimms en natt till. Har blivit visare. Aningen. I alla fall för nu. Helvete vad jag har varit dålig! Slapp ryggmärgsprovet i alla fall, men har lämnat blod ett par gånger under veckan. Verkar bara varit akut utmattning och en kraftig influensa. Jag känner att jag nöjer mig med den förklaringen. Den andra de hade var lite för otrevlig. Nu är planen två veckors semester innan jag börjar mitt nya jobb. Jag tänker använda tiden till att öva mig på att ta det lugnt och sänka kraven jag har på mig själv aningen. Vår är det ju också. Typ. Såg lite rådjur igår från fönstret och tyckte att jag skymtade mig en krokus. Så tacksam över livet och alla jag valt att inkludera i min tillvaro! Kärlek från mig!