Hur får man fler instagram följare?

Hej allihop, det var ett tag sedan jag bloggade.Har på senare tid försök få mitt Instagram konto att bli lite mer välbesökt och det har väl gått lite sisådär. Har försökt läsa runt på nätet för att se vad som är den bästa metoden om man vill ha fler Instagram följare? Jag har haft mitt Instagramkonto i 2 år nu och är i dagsläget uppe i 7340 följare. Det är inte så många följare som tillkommer nu förtiden och vad jag har hört ska det bero på någon ändring i Instagrams algoritm. Jag har hittat sidor som denna där man kan köpa instagram följare men vet inte riktigt om det är säkert heller. Jag försöker lägga upp bilder regelbundet och engagera med mina följare men det går inte så snabbt som jag kanske skulle önska.Det finns så mycket olika sätt och jag skulle vilja höra med er läsare om det är någon som har tips?