NÄR JAG HAR FÖR MYCKET TID....

GOODMORNING!!Hoppas ni sovit bättre än mig, Vet inte varför men Louie vaknade (som alltid) vid 5 snåret för att han var hungrig, gav honom en flaska ersättning och han somnade om, men det gjorde inte jag.. Så låg under täcket med mobilen och surfade runt tills N klagade på att han blev störd... (tänkte för mig själv.. Du ?störd? av lite mobil ljus?? Har sovit till ditt snarkande i snart 10 år.. hehe Men det sa jag inte utan tassade snällt ut ur sovrummet.. Alla sov, så jag gick ut och sprang:-) Det går faktiskt riktigt bra trots att termometern visade 35 grader när klockan inte äns slagit 6...  Ska bli riktigt spännande och springa hemma sen.. För just nu är värmen mitt typ ända problem och hemma är det ju knappat 35-40 grader som jag sprungit i  här nästan varje dag... Väl hemma igen så gjorde jag dessa till frukost.. Att göra små "konstverk" av marmelad var faktiskt otroligt avslappnande! Barnen har nog aldrig fått så tjusiga frukost mackor! Tänk så fint det kan bli med lite marmelad,gurka,mynta, chia och sesamfrön:-) Hehe och två klöverblad och 4st grässtrån.. Fick improvisera lite.. hehe Så allt va ju nästan ätbart! :-)  Lägg gärna märke till att jag hade bara körsbärs och apelsin marmelad så har blandat dom för att få melon färgen! haha såå överdrivet I know!! Men kanske är det någon morgonpigg mammi där ute som vill överaska sina barn med detta! haha Or not?? Det tog sin tid:-)  och att lägga chiafrön som melon kärnor va minst sagt pillrigt!! Men fint blev det tycker jag:-)  Klippte mynta bladen med en sax för att dom skulle passa som jordgubbesblad!  Bild på hur jag gjorde melonerna, dela en gurka och skär bort så bara kanten än kvar lägg dit marmelad och chiafrön!  Matteo valde blom mackan :-)  Louie gick loss på körsbärsmackan.. Tror cream chees är det godaste han vet, Vad man än lägger framför honom så äter han alltid det med cream chees på först! :-)