Det här med klänning...

Ja herregud jag ska gifta mig! Det här är något jag har drömt om i hela mitt liv (jag vet klyschigt som fan) men jag tror att det beror på att mina föräldrar skilde sig när jag var 5 och jag har inget minne av att dom någonsin har bott ihop. Så min bild av ett äktenskap är grovt romantiserad (det är jag väl medveten om) men som barn kändes det som den stora drömmen, nu vet att vara gift och ha M A S S O R med barn, som ensambarn verkade det det sååå fantastiskt med syskon) . Så jag tänkte att MINST tre barn vill jag ha, Det var innan jag visste om att jag skulle ligga och kräkas NONSTOP i 3 månader i sträck vid varje graviditet och långt innan jag ens kunde föreställa mig hur ont det skulle vara att föda ut ett barn (det skulle jag iofsig göra om när som helst, det coolaste jag varit med om).  Jag hade heller ingen aning om att syskon bråkade och tjafsade så mycket som dom gör... Hur som helst tillbaka till drömmen om bröllopet. Jag tror att när jag var runt 8-9 år som drömmen var som starkast. Min bästis Therese och jag satt dagarna i ända och ritade bröllopsklänningar (alltså väldigt Disney kompatibla).  Oftast med stora puffärmar, en gigantisk tyllkjol och med massor av spets (tänk Barbieklänningar, då jag misstänker starkt att det var vår största inspirationskälla).  Det var heller inte ovanligt att dessa klänningar hade inslag av ljust rosa,  helt chockrosa eller lila. (Önskar så att jag hade kvar någon teckning att visa).  Jag måste erkänna att det var väldigt sällan eller kanske rent av aldrig som jag drömde om min blivande man eller själva bröllopet MEN klänningen... och känslan att få känna sig som en prinsessa.  Och nu 30 år senare så ska drömmen bli verklighet, jag ska gifta mig och få ha på mig en fantastisk klänning, och trots att jag genom mitt jobb (som programledare) har fått den stora äran att bära det mest fantastiska kreationerna genom åren så har jag ändå INGEN koll på vad jag vill ha för stil eller modell. Thank god för Pinterest (det spenderas mååååånga timmar där just nu 🙈). Hur ska man tänka när man väljer klänning? Hjäääälp!!