Grattis älskade lillplutt!

Idag fyller vår  minsta skrutt 2 år.  TVÅ år!!! Herregud var tog tiden vägen? Jag både glädjs och sörjer lite på samma gång. Sörjer för att jag aldrig mer kommer att ha en bebis, en sån där liten plutt som man ständigt måste bära runt på och som doftar bebis. Tänk att det där lilla knytet nu är på väg att bli stor. Han pratar och är en egen person.  Men jag gläds så ofantligt över denna lilla varelse, hans otroliga charm, glädje och energi.Hans gulliga lilla ansikte och små armar som sträcker sig mot mig för att få kramas eller mysa som han själv säger.  I den där lilla kroppen så ryms det så mycket kärlek och humor men också en stor dramaqueen (undrar va han fått det ifrån). Så innerligt glad att du kom till oss!  Jag vill också passa på att säga GRATTIS till Carl och mig som har överlevt ”bebisåren” utan sömn och med sjukdomar och fortfarande vansinnig förälskade.  Heja oss och GRATTIS älskade Leo!  Stolt storebror  Leo i morse Grattis Leo 2 år!