Nu ryker håret!?

Nu är jag på väg till Marre (min frisör) för att färga och klippa mig. Jag har nu funderat på att klippa mig kort sen i våras, typ som Skam Nora, men jag är så töntig och vet inte om jag vågar...jag är livrädd för stt jag ska ångra mig och säg nu inte -Det växer uuuuut, för det vet jag, detta bara det att fet tar såååå sjukt lång tid att få håret långt igen... men jag hör aldrig något med mitt hår så just nu känner jag mig varken speciellt snygg, eller har någon cool frisyr, håret bara är... som en dränkt katt. Usch  jag har verkligen ett superkonstigt förhållande till mitt hår, JAG VET!!! Kanske bara borde klippa navelsträngen och göra det!? foto från gårdagens Luxe Event (skriver om det senare) Ni ser ungefär hur långt hår jag har nu. togs i somras (lite uppklippt, lite rakt, lite lockigt... TRÅKIGT!!) drömfrisyren... bye bye långt hår... ELLER!??!