Snart så

Herregud att det ska ta sån sinnesjukt lång tid för oss att få ihop en inbjudningslista och att sen skriva en inbjudan. Men idag blev vi äntligen klara med bägge delarna. Trodde vi iallafall. Inbjudningskorten med alla detaljer om båda kvällarna, var vigseln och festligheterna äger rum, hotellinfo och allt det där som man behöver veta, perfekt! Allt klart bara att trycka på send...  Som tur var så gjorde vi inte det utan något kom i vägen och när jag stod och borstade tänderna på barnen nån timme senare så insåg jag att vi inte har skrivit vem man ska kontakta om man vill hålla tal (herregud vi bestämde ju toastmasters samma dag som vi förlovade oss).  Ytterligare en kvart gick och jag insåg att vi glömt en svarsrutan för allergier och specialkost (pinsamt med tanke på att min blivande man är sååå allergisk och även fler av våra vänner).  Anyway... SNART är inbjudan ute ❤️ Jag är så exalterad!  Om vi har bokat lokalen? Haha nääää egentligen inte (herregud vi är otroliga🙈)