Tärnor VS marsalkar hur ska man tänka?

Jag har ett litet dilemma. Ett otroligt pyttigt i-lands problem men vill ändå höra vad ni tycker.  Jag tycker att det är sjukt snyggt med symmetri. Det ska vara jämnt. Håller ni med? Tex har Carl fyra marsalkar på brölllopet så ska jag ha fyra tärnor för det ser snyggast ut (jämnvikt liksom).  Men nu till mitt ”problem” Jag skulle egentligen vilja ha fem eller sex stycken tärnor men det blir fel i mitt huvud för det sabbar mitt estetiska tänk (snälla ha nu i minne att jag äääälskar symmetri🙈). Så nu undrar jag om jag ska gå på det som ser ”rätt” ut alltså ”bäst” estetiskt dvs att ha lika många tärnor som marsalkar... eller är det bara löjligt att tänka så?  Och sen så tänker jag att det kanske är jobbigt att hålla reda på en massa tärnor...(haha)  Ok inser nu när jag skriver att det inte låter klokt... som att tärnorna skulle vara som en skock vildhöns eller som ett gäng fladdriga 2 åringar...  vilket iofs inte är helt osant. Haha. Fast jag gör som jag vill! Eller? Men det är ju snygg med symmetri... Bilder från Paulinas bröllop där Jessica och jsg var tärnor,