Vi ligger tydligen efter...

Jag måste erkänna att jag älskar att läsa läsa om bröllop och hur man ska planera och tänka MEN jag känner mig lite stressad när jag läste i Amelias bröllopstidning att man då 12 månader innan bröllopet ska kolla på klänningar.... TOLV månader(what??) Vi gifter oss i Augusti alltså om FEM månader vissa saker känns som att vi har sten koll på andra... not so much, som det här med tema... Herregud att det ska vara så svårt att komma fram till vad vi vill ha. Varför tycker jag att det är så svårt?Budgeten skulle vi tydligen också kommit överens om för 7 månader sen... (vi hade en budget i ungefär en kvart sen sprack den och nu... ähhh ja... kanske ska prata budget ikväll). Och enligt den här tidningen (som jag fö älskar) så skulle jag alltså köpt en klänning för två månader sedan.MEN jag är faktiskt inte stressad (även om jag låter så, jag tyckercfaktiskt bara att det hela är väldigt skoj). Nu ska jag ringa en Dj. Heppa!