Alex har varit här

I fredags så kom min tjejkompis från Stockholm hit! Så jag och Ines gick till stationen för att möta upp henne :) Efter ett snabbt stopp hemma hos oss så gick vi ner på stan. Där blev det lite shopping innan vi gick hem och satte oss i soffan till Niklas kom hem med pizza :)  På lördagen så jobbade Niklas. Så vi fick en tjejdag. Det var riktig tråkigt väder, men vi gick ner på stan ändå. Alex var så imponerad över att alla i butikerna var så trevliga haha. Efter en stund i regnet så gick vi till Texas Longhorn och beställde en grillbricka. Den var riktigt god!! Efter det så blev det film i soffan igen haha. På kvällen blev det skräckis och bubbel. På söndagen så var det bättre väder. Så vi åkte till Harplinge. Alex ville se vart jag kom ifrån haha. Hon tyckte verkligen att det va landet! Vi hann både med kaffe hos min syster och hämta en cykel hos mamma och pappa. Sen var det dags för Alex att åka hem igen... Ines skulle tvunget hjälpa till med väskan. Tack för en trevlig helg <3 Efter att ha lämnat Alex på stationen så gick jag och Ines till lekplatsen. Ines var mest intresserad av att springa efter fåglarna haha. Men efter en stund så kom regnet, så då gick vi hem igen. Det har varit en lugn och mysig helg! Nu drar veckan igång och på fredag börjar jag mitt nya jobb...PUSS