Baka kaka

I morse så gick vi inte till stan för att skicka tillbaka det som inte passade från H&M. När vi gick så regnade det inte men på vägen in så började det. När vi kom ut från Hemköp så öste det ner. Vädret just nu är så jobbigt!  När vi kom hem igen så hade Ines och hennes djur lite kakkalas. Under tiden så låg jag i Ines säng och läste ut min bok. Perfekt fördelning tycker jag!  Efter lunch så gjorde Ines en kaka. När den var klar så delade vi på en bit. Sen kom Eve och Edvin förbi för att leka lite. Ines ville så själv dela kakan och ge Edvin. Så det fick hon göra. Det var inga stora bitar han fick haha. När de hade åkt hem så satte vi oss i soffan med en varsin bit kaka. När vi hade ätit upp så tog Ines ut både in och sin tallrik till köket. Så duktigt tjej.  Jag har testat naturell kombucha innan och det var något av det vidrigaste jag druckit. Så idag på Hemköp så såg jag den här och tänkte att jag kunde testa den. Den va riktigt god! Synd bara att de är dyra. Annars hade jag alltid druckit dessa.  Jag är inget vidare på att laga mat. Men idag fick jag verkligen till det. Hade en stor laxfilé bit som jag verkligen fick till perfekt. Sen blev det kokt potatis, dillsås, sallad  och till mig sparris stekt i smör och chili. Både jag och Ines tyckte det blev gott och det är bra betyg. Nu hoppas jag på att Ines snart ska somna. Hon sitter på sitt rum och leker och verkar inte ett dugg trött. För jag vill kolla på film i sängen. PUSS