Helg i Harplinge

Lördagen startade med att min mamma hämtade Ines och åkte till Harplinge. Sen överraskade vi Cocco med en liten baby-surspise. Det blev bara lite gott att äta, musik quiz och kubb.  Sen åkte även vi till Harplinge för trevligt sällskap och god mat. Pappa och Mattias gjorde jambalaya på kvällen! Så gott!!! Det blev ganska tidig sänggång för mig och Ines. Man kan nog verkligen konstatera att det bland annat är pälsallergi vi har båda två. Det fanns två hundar där på kvällen och vi var helt förstörda.  Mitt i natten vaknade jag av att lillan skallade mig. Hon har börjat sätta sig upp när hon sover och sen bara falla ihop igen. Bara det att där var mitt ansikte. Så när jag vaknade i morse så hade jag ont i både näsan och ena ögonbrynet. Vi startade i alla fall dagen med frukost vid poolen och sen har vi hängt där hela dagen.  Ines hängde mycket i skuggan. Vilket är skönt då hon inte vill ha baddräkt på sig när hon är nära poolen, då den kan bli blöt. Så har beställt både bikinitrosor och starkare solkräm till henne. Passade även på att beställa nya solkrämer till mig. Mina favoriter från Evy var på rea just nu, så man får ju passa på.  Precis innan vi skulle åka hem så fick jag på henne en baddräkt för första gången på två dagar haha. Hon vill som sagt inte bada i poolen men hon tycker om att åka runt på kiwin. Jag har verkligen legat i solen hela dagen. Min kropp har slutat gilla det då jag får soleksem typ överallt. Men det får man leva med helt enkelt.  När vi kom hem igen så satt sig lillan och kollade på lite film och jag satte mig för att läsa.Vi har haft en lugn och härligt helg. Hoppas att nästa helg bjuder på lika fint väder. Då ska vi nog hänga på stranden. PUSS