Ines är redo för sommaren

Igår på lunchen så gick jag till stan för att hämta ett paket med sandaler och nattlinnen till Ines. Hon verkligen älskade sina nya nattlinnen och hon är supersöt i dem. Hade köpt två par sandaler så jag inte visste vilken storlek hon skulle ha. Men det blev den mindre av de jag köpte som får stanna kvar. De andra får vi skicka tillbaka.  När jag var i stan så såg jag att Åhléns hade rea så gick inom där med. Hittade den här supergulliga baddräkten som Ines älskade. Hon vägrade att ta av den. Så när hon spillde läppglans på den och jag var tvungen att ta av den så grät hon i säker 30 minuter.  Ines fick även den här tuffa jackan, som hon vägrar att testa. Jag tycker i alla fall att den är fin.  Sen köpte jag detta gulliga sett till min syrras bebis. Det var Ines mormor som hämtade henne på förskolan. De skulle ta en sväng på stan. Min mamma var helt slut när de kom hem igen. Ines hade varit på ett riktigt Ines humör och inte lyssnat eller varit stilla. Så det blev inte så mycket gjort som mamma hade velat haha. På kvällen så kom två kompisar hit. Så det blev massa sushi, bubbel och snack. En riktigt bra fredagskväll! PUSS