Ingen bra morgon

Igår så höll jag på att svimma i duschen! Det kändes precis som min gamla mensvärk förutom smärtan... Så fick ta mig till sängen och ligga där tills allt kändes bättre. Då passade lillan på att gå på pottan själv... Hon var nog lite mer kissig än hon trodde för hon hann inte till pottan. Så fick gå upp och torka golvet. Sen fick jag i mig några värktabletter och kunde fortsätta morgonen.  Men då morgonen blev lite stressig så hann jag varken med mascaran eller föna håret. Så det var kaos när det torkat haha Gick till förskolan lite tidigare för att hinna med ett uppföljningssamtal för lillan innan vi skulle gå hem. Hon sköter sig bra, har mycket energi, otroligt stark vilja och kan mycket själv. Stora tjejen <3När vi kom hem så kom min farmor på besök. Hon hade med sig lite kakor. Så vi gjorde en kak- och fruktfat. Efter att ha hjälpt henne lite mer telefonen så fick vi gå ner till stan. Då vi inte lösta alla problem själva haha.  Ines fick en väska av din gammalfarmor. Hon fick välja själv och var så nöjd när hon lämnade fram den till kassören. Sen höll hon i den hela vägen hem. Just nu är den fylld med bokstäver och en anka haha.PUSS