Lite smått kaos

Det här va det som mötte mig när jag skulle väcka lillan igår. Så när jag kom hem fick jag ta tag i det. Jag är så bra att påbörja allt jag vill fixa men påbörjar massa saker samtidigt haha. Igår tvättade jag, vek tvätt, lagade mat, städade lillans rum och rengjorde köket samtidigt... Mitt i allt så gick jag en promenad med sanna. Så när jag kom tillbaka så var det bara att fortsätta haha.  Den här fina frisyren hade Ines när jag hämtade henne idag. Undrar om det är en pedagog eller ett annat barn som har gjort den!Idag har jag och Ines facetimeat med både mina systrar och Ella en gång och min bror och pappa en gång. Så mysigt. Fast med mina systrar va det mest kaos och skratt haha. Ines försökte busvissla och Ella visade sin mage hela tiden. Så söta de är <3 Ines tappade all sin mat på golvet!!  Nu ska jag försöka få henne att somna. Vi har precis ätit fruktsallad och hon vägrar vara kvar på sitt rum så det går sådär. PUSS