Mammahjärtat går sönder

Ines vägrade gå och lägga sig utan nappen igår. Efter ett tag somnade hon i soffan. Tyvärr så vaknade hon ganska snabbt. Så hon och jag gick och la oss i hennes säng. Det gick bra tills 01-tiden då hon vaknade och började leta efter sin napp. Hon va helt hysterisk och började till och med klä av sig. Hon blev inte lugn fören Niklas kom in och fick henne att somna om. Sen vaknade hon vid 03-tiden också. Men då somnade hon om ganska snabbt. Sen tog vi sovmorgon till 08. Efter en lugn morgon så gick jag och den här coolingen ut en sväng. Mest för att få lite frisk luft haha Jag köpte med mig lite sushi till lunch. Mest för att min vin/sushi kväll blev inställd.  Ines köpte ostbågar när vi va på stan. Sen fick hon även sina sista godisbitar från helgen. Är man sjuk så är man <3 Ena hatthyllan lossnade lite imorse. Så Johan kom hit en som räddare i nöden och fixade den :) Tack Johan!! Cocco va med och hjälpte till samt lekte lite med Ines. Ludvig va också med men gick snabbt igen. Han ville inte Att lillan skulle röra honom.  Man får så ont i mammahjärtat när hon har ont. Min lilla tjej <3 det ser mycket värre ut i verkligenhet.Nu sitter jag och lillan och väntar på Bob. Det är Niklas systers hund som vi ska passa i helgen. Det ska bli mysigt. Imorgon väntar även jobb för min del. Plus aw! Sen blir det bara en lugn helg. Jag ska försöka frosta av frysen. PUSS