Nya skor

Som jag har sagt innan så älskar jag att läsa om de böcker jag tycker om. Böckerna ovan har jag läst på bok beat men nu bestämt mig för att köpa. Eldmärkt och Askfödd är de två första delarna i en serie på fem delar. Den tredje delen har jag inbunden. De är riktigt bra och spännande! Black Ice hittade jag genom en serie jag läst från samma författare. Det är en bok jag kan läsa hur många gånger som helst. Håller på att läsa den just nu. igen! Sen köpte jag även den här boken som jag inte läst. Det verkar också vara en serie. Så gillar jag den så får jag kanske köpa de andra böckerna med. Älskar verkligen att läsa! Just nu är det mycket fantasy som jag läser. Men varvar med feelgood och "dåliga" romantiska böcker haha  Hämtade ut de här skorna till lillan idag. Hoppas verkligen att hon gillar dem. Jag tyckte att de va supergulliga! Har även beställt nya nattlinnen och en par sandaler som är lite mer förskolevänliga. Sen ska vi införskaffa lite badkläder. Efter det så har vi shoppingförbud!Nu ska jag snart gå och hämta lillan. Bästa på hela dagen <3 Ikväll blir det plugg och kanske en promenad med Jessa. PUSS