A NEW WHITE FAVORITE

Jacket - Veronica Virta (HERE) // Shirt - H&M // Pants - Zara // Shoes - Bruno Bresciani Här var min outfit jag hade på mig igår. Det var ju typ minusgrader (inte direkt men det kändes så) så jag tog både långbyxor och jacka när vi åkte ut till mamma. Jag fick den här jackan förra veckan och den är redan min favorit. Jag gillar ju att klä mig stilrent och klassiskt och vad är mer det än denna? ÄLSKAR den. Det var lite kul att Livia hade sin klänning från samma märke igår också, hehe. Alltid kul att matcha lite. Jag vet att dom jackor och kjolar i samma stil som jackan för barn, måste köpa det till Livia. Så fint.  //Here were my outfit that I wore yesterday. It was almost below freezing (not really but it felt like it) so I wore both long pants and a jacket when we went out to my moms place. I got this jacket last week and it´s already my favorite. I like to dress stylish and classic and whats more that than this one? I LOVE it. It was also fun that Livia wore a dress from the same brand, hehe. It´s always fun to match. I know that they have jackets and skirts in the same style as the jacket for kids, I need to buy that for Livia. So beautiful.  Idag har vi haft Foodora picknick i Humlan hela dagen med Edita, Lisa och alla barn. Jag tog lite bilder men jag är så trött så jag får gå igenom dom i morgon. Känner bara för en lugn kväll i soffan framför tvn idag, då får det bli så. Ha en underbar kväll, och grattis Sverige på din dag. PUSS <3 //Today we´ve been away for a Foodora picnic the whole day with Edita, Lisa and all the kids. I took some pictures but I´m so tired so I will have to look through them tomorrow. I just feel like taking it easy in front of the tv today, so that´s what I will do. Have a wonderful night, and congratulations Sweden on your day. XOXO <3