FOODORA NIGHT

Sushi from Sakana Sushi  Även om jag har känt mig frisk idag så har jag haft exakt noll energi. Jag och barnen har bara varit hemma hela dagen, lekt med lera, dansat lite och kollat på film. Jag tror att alla tre har varit ganska trötta så det var skönt. När Jens kom hem på eftermiddagen orkade varken jag eller han laga mat så vi körde en Foodora kväll. Peter kom också över och åt med oss. Jag var så sugen på sushi så vi beställde från Sakana Sushi och den var riktigt bra. Deras dumplings var magiska. Jag skulle kunna äta sushi varje dag, älskar det. Nu sover båda barnen och jag ska jobba lite framför datorn innan det är dags för Bachelor. Någon som tittar på det? Nu är det bara tre tjejer kvar så det måste vara final nästa vecka? Så spännande! Vi hörs i morgon! PUSS <3//Even if I feel healthy today I´ve had exactly zero energy. Me and the kids have just been at home the whole day, played with play dough, danced and watched movies. I think that all three of was quiet tired to it was nice. When Jens came home in the afternoon non of us had the energy to make some dinner so we decided to have a Foodora night. Peter also came over to join us. I was craving sushi so we ordered from Sakana Sushi and it was really good. Their dumplings was magical. I could eat sushi everyday, I just love it. Now both of the kids are sleeping and I´m going to do some work infront of the computer before it´s time for Bachelor. Anyone who's watching that? Now it´s only three girls left so it has to be the final next week? So exciting! Talk tomorrow! XOXO <3