Crazy day

Först måste jag säga att jag är galen i jul och jag älskar att pynta till det men dom senaste åren har det tunnat ur en hel del, C har blivit så stor också och det ända han bryr sig om är granen!Tyvärr plockade jag idag den och var på väg att slänga den då min granne kom över och frågade vad jag höll på med så hon fick ta den!Anledningen till att jag rev ner den va för att den stod i vägen, för igår målade vi om hela lägenheten!Det känns så mycket bättre nu men vi får se hur länge vi blir kvar här, förhoppningsvis tills nästa månad bara, men vi får se.Jag ska sikta mig in på en ny gran och den här gången får det bli en traditionell grön stor gran, jag vet inte riktigt vilken färg jag ska ha på kulorna men det återstår att se!Har ni några bra idéer så dela gärna med er.Nu ska jag ta och hoppa in i ett bad och tvätta håret och sminka mig och göra mig redo för dagen, imorgon är det jobbdags igen!