The real ting

God Morgon, eller rättare sagt förmiddag! Idag är det 1 December och ner räkningen påbörjas, jag spenderade min dag igår med att hämta ut lillemans julklappar och slå in dom. Jag fick även hem min W7 Kiss me plumping gloss, så jag är spänd på att pröva den så jag tänker jag skulle göra ett inlägg om den imorgon och lägga ut för och efterbilder för att ni ska kunna se förvandligen. Igår tog jag min Otrivelle spruta och jag brukar bli ganska spänd runt sidorna på midjan så man har lite svårt att röra sig som man gör i vanliga fall, jag lyckades ta sprutan på mig själv så jag va riktigt stolt eftersom att jag har otroligt svårt för nålar och det kan man ju kanske inte tro med tanke på alla mina tatueringar men så är det.Jag älskar dom här mornarna när jag kan sitta med mitt kaffe i lugn och ro och göra ett inlägg utan att behöva känna att jag måste hålla koll på allting. Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla lite på tvn, hoppas ni får en grym dag kram J