Omgång 5!

Då var det dags igen, plussade i fredags – femte gången nu på mindre än två år.Idag är jag i Vecka 5 . Har nu börjat med Fragmin och Lutinus för att försöka behålla graviditeten.Har också varit ner till Stockholm till Fertilitetsplus och fantastiska Marie där som hjälpt mig med Intralipid dropp nu eftersom Livio Falun har stängt några veckor. Nästa torsdag ska vi på ultraljud, är totalt livrädd för det, rädd för att få höra orden som jag hatar mest av allt. -Jag är hemskt ledsen men tyvärr..Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.. Jag försöker tänka positivt, men när man blivit nedbruten så många gånger så är det väldigt svårt.Det enda jag gläds åt är att det ändå kan gå snabbt för oss att bli gravida, det är jag enormt tacksam för. Nu håller vi tummar och tår för att allt ser bra ut och om det gör det blir det en omgång till med Intralipid dropp för mig innan vi åker ner till Småland för semester. I övrigt känner jag mig ganska bra, hoppfull och lugn, vissa timmar lite mindre lugn men är nog inte så konstigt. Tar en dag i taget och försöker tänka på allt annat som är trevligt och kul.