Går inte att ta hand om barn när man själv är sjuk.

För ett par dagar sen fick jag vinterkräksjukan, fy f.n säger jag bara. Bland det värsta jag har varit med om, första gången jag har haft den. Den slog ut mig fullständigt och det tog flera dagar att få tillbaka styrkan och energin. När det var som värst var jag verkligen inte kapabel att ta hand om någon, inte ens mig själv , knappt i alla fall. Det fick mig att tänka på all ensamstående föräldrar som inte har folk som hjälper till i sitt liv. Hur gör de för att ta hand om barnen när de själva blir sjuka? Hittar man på något magiskt sätt kraften när man vet att man måste?! Så måste det nog vara för jag ser inte att det finns en annan lösning än att man faktiskt blir en slags supermänniska när man verkligen behöver det för sina barn. Hoppas jag slipper råka ut för detta på lääääänge och framför allt, hoppas resten av min familj slipper det. Kan inte minnas när jag kände mig så ynklig, maktlös, liten och tyckte synd om mig själv som när jag låg på badrumsgolvet och väntade in nästa attack för att jag inte orkade förflytta mig tillbaka till sovrummet emellan. Ni som är själva med era barn, hur gör ni?!