Ni som har barn som somnar sent, hur fixar ni det?!

Mina barn lägger sig kl 19 och 19.30. De somnar båda två relativt snabbt. Faktum är att jag är fri att göra mina saker efter 19.30 då Sasha redan sover då och Antonia somnar själv inom en snar framtid. Tiden på kvällen är ovärderlig för mig. Älskar att hänga med barnen men älskar att få den stunden för mig själv och [email protected] Hänger med honom, gör mina egna grejer, kopplar bort föräldrarollen några timmar.Antonia hade en kompis som sov över nyligen och de somnade kl 22.00. Jag hade räknat med att de skulle somna senare (inte första gången någon sover över och det är klart det är spännande och man ska få vara uppe längre och sen fnittra i sängen) men konstaterar att kvällen är slut och jag med den. Finns knappt någon tid kvar att göra vuxen göra på och ännu mindre energi att orka göra den på. Faktum är att jag var helt slutkörd, ville bara sova själv. Det här var en kväll och då slog det mig: Finns vissa som har detta varje kväll! Hur gör de detta? Hur klarar de av det psykiskt och fysiskt? Finns det knep eller andra saker man kan göra för att klara av situationen på ett bra sätt? Tankarna snurrade, dock inte länge för jag somnade på två minuter.....:)