Första ägguttaget

En liten kort uppdatering. I morse var jag och min man i Göteborg på vårt första ägguttag. Det var väldigt spänt och vi var väldigt nervösa. Allt gick bra och vi fick ut totalt 7 ägg, vilket är bra. Sen är det ju kvaliteten som är det viktiga och inte kvantiteten. Jag känner mig väldigt trött nu i efterhand, så försöker vila så mycket jag kan. I och med att vi fick ut fler än 5 ägg så planerar vi för återföring på onsdag, alltså blastocystodling. Om man på kliniken imorgon ser att färre än 5 ägg har blivit befruktade så kommer de att höra av sig för att ändra i planen och då odla färre antal dagar istället. Så jag hoppas på att vi inte får något telefonsamtal imorgon :)Nu ska jag gå och vila igen med värmedyna på magen. Jag är lite öm, men det gör inte särskilt ont. Själva uttaget gjorde inte alls ont och var inte särskilt obehagligt heller, så det kändes skönt. Nu håller vi bara tummarna och hoppas på det bästa./wishfulthinking