Ibland känns allt bara skit...

Vem sa att det någonsin skulle vara lätt att få allt man önskar sig?Ibland kan jag känna mig så fruktansvärt bortskämd som har så mycket, men att jag ändå gräver ner mig i ett hål emellanåt för att jag inte har ett barn. Idag är en sådan dag när jag sitter nere i mitt mörka hål.I morse började min första mens sedan det tidiga missfallet. Jag har ju väntat på att den skulle komma hela veckan, så det var liksom ingen överraskning. Men ändå har hela dagen känts så himla tung. Dels för att jag vet att denna mensen bara är en vanlig mens och att det inte kommer bli någon frysåterföring förrän efter nästa mens, men också för att jag tänker på alla andra som har eller ska få barn. Och så tänker jag på att vi egentligen skulle varit på vårt första ultraljud förra fredagen. Vårt 8 v ultraljud för att se om där fanns något. Men så långt kom vi aldrig. Och på grund av julledigheter och julstängt så blir det ingen återföring denna gången. Om det inte skulle varit jul skulle vi haft återföring om ca 3 veckor. Nu blir det istället om 3+4 veckor och då är vi inne i februari.Det som känns jobbigt nu med att vänta är dels att min kompis som blev gravid vid sitt första IVF ska få sitt barn i mars. Sedan har jag en olustig känsla att någon i vår närhet snart kommer annonsera att de ska få sitt andra barn. Jag har i och för sig en sådan olustig känsla hela tiden - att jag ska öppna instagram och se att den och den och den och den är gravida. Alla blir ju gravida känns det som. Alla utom jag.Ja, idag är en riktig sådan skitdag. Jag har gråtit nästan hela dagen. En sorglig låt har fått mig att börja gråta. En tanke på min gravida kompis har fått mig att börja gråta. Allt har fått mig att börja gråta. Jag är inte missunnsam eller så, jag är verkligen glad för min kompis som är gravid. Jag är glad för alla i min närhet som får friska och glada barn. Jag önskar bara att det kunde vara min tur nu. Vår tur. När kommer det bli vår tur? Kommer det någonsin bli vår tur?Klart att det kommer bli det. Antingen biologiska barn eller adopterade barn. Men jag vill ha det nu! Det måste vara vår tur nu! Vi kommer att älska vårt barn så innerligt så det aldrig kommer känna sig oälskat. Aldrig kommer det att behöva tvivla på sig själv för vi kommer vara där och hålla den i varsin hand. Vi kommer älska och ta hand om dig käraste barn. Kom till oss nu. Det är dags <3/wishfulthinking