Vecka 28

Ja, nu är vi "redan" i vecka 28. Imorgon är det besök hos barnmorskan för att göra vanliga rutinkontroller. Jag är så oerhört tacksam för att vi får vara med om detta. Jag inser att det kanske inte är intressant för någon annan att läsa om mina känslor för den här graviditeten, särskilt inte när man är i steget före en graviditet - i planeringsstadiet, i en utredning, i någon form av behandling osv. Men jag vill i alla fall uttrycka min tacksamhet för att vi faktiskt är mitt uppe i en graviditet och som, om allt går bra, kommer att ha ett barn i vår famn om några månader. Det är en så sjuk grej att det som vi kämpat för så länge äntligen ska bli verklighet. Har vi förtjänat det? Kommer allt att gå bra? Vad kommer vi få offra istället nu när vi äntligen har kommit hit? Vad för dåligt kommer att hända?Så mycket tankar är det som snurrar i mitt huvud. Varför skulle allt bara vara bra nu? Korkat att tänka så, jag vet. Men huvudet kör sitt eget race. Ja det var inte många ord jag fick ner idag. Känner mig lite rastlös. Ville mest bara säga hej :)/wishfulthinking