7 anledningar varför du ska planera mera

Jag älskar att planera! Verkligen ha lång framförhållning för att säkerställa. Sen tar jag en dag i taget. men omedvetet vet jag att allt är i sin ordning längre fram...Alla är vi olika och endel lever bäst i vad jag tycker är ständigt kaos. Men så länge du mår bra är det upp till dig... =) Men ska jag ge dig några fina anledningar varför det kan var bara att planera och hur du kan planera för att nå dina mål med din träning... Så kan du läsa dessa här:1. Om du har ett mål med din hälsa vet du var du ska. Åt vilket håll nosen och kosan ska styra så att säga..2. Om du planerar din vecka och din dag vet du vad du ska göra och kan släppa stressen om när. Var realistisk, inte tidsoptimistisk.3. Att bocka av och slutföra något du planerat och sedan genomfört ger dig en god känsla inombords.4. Du behöver inte ställa orimliga krav för du vet vad du ska göra. Det är gott nog. Återigen- planera realistiskt. 5. Du har energi över att lägga på annat såsom dina andetag, sommarens dofter och vad som finns framför nosen just nu. Du behöver inte tänka på alla steg. Bara det som är just nu. Just nu gör jag..... i min planerade plan.. =) Inget annat. 6. Du har lättare att göra en sak i taget. 7. Du skapar goda vanor och rutiner som sedan blir självklara. Både hur , när du lagar mat, jobbar och rör på kroppen.Nu ska jag fortsätta vabb-jobba, beta av min lista för dagen pö om pö en sak i sänder... =)(Ps. bara för att jag vet detta betyder inte att jag alltid är lika bra på det.. Men för det mesta. å jag lär mig av mig själv och blir bättre på det för varje dag och då känns det mycket mycket bättre.. =)Ha en fin dag godingar!Puss o Kram Ida Sommaren som regnade bort..? Skor från On Running, Kläder från Röhnisch. Bild tagen av Halina Fritsch . En regnig dag på schlätta i juni.