10 saker kvinnor vill ha

Här är tio saker som kvinnor önskar. Dela gärna artikeln med din partner om du håller med!

Vad kvinnor vill ha
Vad kvinnor vill ha

1. Att du agerar konsekvent

Inte att du ska vara tråkig och agera förutbestämd, men att du är där och ger kärlek samt stöd som behövs. Att du har energin att genomföra saker med entusiasm.

2. Kommunicerar din uppskattning

Berätta när du tycker att jag är vacker. Ge beröm för valet av den fina krukväxten till hallen. Små saker räknas. Kvinnor älskar uppskattning, så är det bara.

3. Engagemang

Var bra på att lyssna och ta in. Visa intresse för vad jag gör både i mitt jobb och på fritiden. Kom ihåg små detaljer som att min favoritfilm är "Notting Hill" och att jag gillar korv med bostongurka.

4. Sex

Jag gillar också sex. Kom ihåg att inte skippa förspelet, fot och axelmassage för att övergå i mjuka kyssar på halsen är inte helt fel, då är du på rätt väg.

5. Hemlagad middag

Överraska mig med en hemlagad middag när jag kommer hem. Det behöver inte vara en trerättersmeny, bara något som du har lagat och som du tror att jag tycker om.

6. Humor

Du behöver inte vara mästaren på att dra skämt eller agera pajas. Jag vill bara att vi kan skratta tillsammans och att allt inte tas för seriöst utan med perspektiv.

7. Respektera mig

Visa med handlingar att du respekterar mina åsikter, de saker jag står för och gör. Du behöver inte alltid hålla med, men respektera att jag har mina egenskaper och principer. Älska mig för den jag är.

8. Romans

Bli inte blasé, även om vi har varit ihop länge, så behöver vi inte säcka ihop framför soffan och äta från var sin chipspåse. Visa uppskattning som om det vore vår första date, tänd ljus, fixa fram bubblande rosé och servera en ostbricka. Lägg din arm om mig och kyss mig kärleksfullt.

9. Tid

Presenter och kärleksfulla ord ger inte lika mycket som om du tar dig tid att umgås med mig och gör mig till högsta prioritet. Jag vill att du tar dig tid att göra saker tillsammans med mig även om det bara är vanliga vardagssysslor.

10. Utmana mig

Att utvecklas är kärnan i alla relationer och utveckling stärker förhållandet. Ställ krav på mig likväl som jag kan ställa krav på dig, det är så vi utvecklas. Vi kan pusha varandra och sätta relevanta mål tillsammans.