Bonde söker fru-parets gravidlycka – väntar sitt första barn ihop 

Daniel Eriksson och Klara Hagström fann varandra i Bonde söker fru år 2021.
Nu berättar paret att de väntar sitt första gemensamma barn i slutet på sommaren. 

Bonde-paret Henrik Eriksson och Klara Hagström väntar tillökning.

Bonden Daniel Eriksson och brevskrivaren Klara Hagström fann varandra i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2021. Efter programmet flyttade Klara ut till Daniels gård och paret har i en tidigare intervju med Aftonbladet berättat att de delar upp arbetet på gården Valdemars maskinstation ihop. 

– Hon hjälper till att lasta spannmål och allt det där. Det är ordning och reda. Hon är riktig duktig, sa Daniel till tidningen då. 

Tre år efter att deras säsong av Bonde söker fru sändes kommer paret med ett glädjande besked – de ska väntar sitt första gemensamma barn ihop. 

Bonde-paret Daniel Eriksson och Klara Hagström väntar barn 

Det är genom ett inlägg på Instagram som Daniel och Klara avslöjar de glädjande nyheterna med en bild på parets hund och en serie ultraljudsbilder. 

”Vi får en ny familjemedlem i slutet av sommaren”, skriver Daniel. 

”En som ska bli storebror i slutet av sommaren”, skriver Klara i sitt inlägg och syftar på hunden. 

Beskedet har mötts av stort engagemang hos följarna och kommentarsfältet är fyllt med lyckönskningar till paret och det kommande tillskottet. 

”Grattis ❤️❤️❤️❤️ är så jävla glad för eran skull ❤️❤️”, skriver Mikael ”Bonde-Backis” Backstulid, som medverkade i programmet samma säsong som Daniel och Klara, under Daniels inlägg. 

”Åh va kul för er. Följt eran resa sen bonde söker fru, grattis!!”, skriver en följare. 

”Men alltså vilka fantastiska nyheter! Stort grattis till er! ”, skriver en annan. 

Linda Lindorffs glädje över barnbeskedet

En annan som uttryckt sin lycka över den kommande lilla ”Bonde-bebisen” är programledaren Linda Lindorff. På Instagram har hon ägnat ett inlägg åt att gratulera paret för det nya steget i relationen. 

”Ännu en bonde bebis på väg! Vilken lycka! Det är alltså Daniel som nu ska bli pappa! Swipa och se! Daniel träffade Klara i bonde söker fru 2021 världens finaste par och en så stark kärlek. Deras kärlekshistoria har berört så många och nu ska de alltså bli föräldrar”, inleder hon. 

”Jag är så otroligt lycklig för deras skull. Ofattbart häftigt! Jag minns första gången jag träffade Daniel, han sa själv att han var så blyg att det skulle bli svårt det här. Men se så bra det gick! Vi pratade om drömmar och längtan och sedan fann han henne! Så underbart! Jag blir faktiskt lite lipig. Såååå fint! En bäbis kommer i augusti! Så glad! Daniel och Klara!”

Linda avslutar inlägget:

”Grattade dom precis och så klart tycker dom det är otroligt spännande. Daniel själv säger så här:- Jodå de känns bra lite spännande och nervös men de ska vel gå dehär! Klara mår bra och allt känns toppen!”

Därför har Daniel Eriksson och Klara Hagström inte gift sig

Det har gått ungefär tre år sedan parets säsong av Bonde söker fru spelades in, men än har de inte tagit steget till att bli äkta makar. I en intervju med Aftonbladet har paret tidigare berättat att de pratat om att gifta sig, men att det inte finns planer på det för tillfället. 

– Det är inte så viktigt. Det är inget som är omöjligt men det är inget måste heller. För oss är det viktigt att ta ett steg i taget, sa Daniel till tidningen då.