Camilla Läckberg sätter ner foten – efter orden om relationen med Simon: “Golddigger”

Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit ett par i tio år. Nu slår författaren tillbaka mot hatarna. 

Simon Sköld och Camilla Läckberg.

För tio år sedan träffade författaren Camilla Läckberg, 49, MMA-fightern och träningsprofilen Simon Sköld, 37. Paret har idag dottern Polly, 8, ihop och Camilla har även dottern Meja, 20, samt sönerna Wille, 22, och Charlie, 15, från tidigare förhållanden. 

Camilla Läckbergs ex

Meja och Wille har Camilla Läckberg tillsammans med sin ex-make Micke Eriksson. De skilde sig 2007 och tre år senare ingick Läckberg äktenskap med Martin Melin. 2013 skilde hon sig från honom, och året därpå fann hon kärleken på nytt i Simon Sköld. 

Simon Sköld och Camilla Läckberg 2015.

Camilla Läckberg om åldersskillnaden med Simon Sköld 

När Camilla Läckberg och Simon Sköld träffades 2014 uppmärksammades det faktum att det skiljer 13 år mellan dem. Under QX-galan 2016 höll författaren ett tal där hon tog upp åsikterna om åldersskillnaden: 

– Jag har aldrig stött på så mycket offentligt hån och spott och ve som när jag blev kär i Simon. Men vet ni vad? I don't give a fuck. Åldern är bara en siffra och vi möts någonstans på mitten, sa hon i talet enligt Expressen

Simon Sköld och Camilla Läckberg 2016.

Hon har även skrivit om åldersskillnaden på Instagram, och då berättat om en av fördelarna med att vara äldre än sin partner: 

"Jag o maken älskar film. Dyrkar film. Och en av de stora fördelarna med vår åldersskillnad är att jag kan dra fram filmer ur rockärmen som är awesome. Som han missat. Och som jag gärna ser igen.", skriver hon i ett inlägg. 

Camilla Läckbergs och Simon Skölds lycka 

När Camilla Läckberg och Simon Sköld firade att de varit tillsammans i hela tio år publicerade hon ett inlägg på sin Instagram där hon dels berättar om hur det varit att trotsa de personer som haft åsikter om åldersskillnaden genom åren, men också om hur härligt det är att vara ihop med Simon. 

Slår tillbaka mot kritikerna

"Idag firar jag och @simonskold 10 år tillsammans! Midsommarafton 2014 åkte vi på vinst och förlust ut på en helg tillsammans på mitt lantställe, efter tre dejter och lite hångel på Hellasgårdens parkering. Olyckskorparna kraxade de första åren. Media skrev i flera år om åldersskillnaden, och ord som ”toyboy” och ”golddigger” flög frekvent.", skriver Läckberg i inlägget och fortsätter:

"Men jag visste direkt jag hittat något fantastiskt. En kärleksfull, mogen, ansvarsfull, omtänksam man. Vi har upplevt sä mkt tillsammans på tio år. Barn, bröllop, resor, vardag och fest, resor och nya hem vi skapat tillsammans. Tio år fyllda av kärlek. Så glad, lycklig och tacksam vi fann varandra @simonskold. Älskar dig och ser fram emot alla nya äventyr vi har framför oss."  

Hyllas av följarna 

Inlägget har resulterat i att det strömmat in kommentarer från Camilla Läckbergs följare som gratulerar henne och Simon Sköld på den stora dagen och hyllar dem för att ha stått emot kritikerna: 

"Grattis till er båda, trevlig midsommar.Jag tycker ni är modiga som vågade båda två. Kärlek på hög nivå"

"Man ska inte lyssna på andra. Man ska leva och göra sin egna historia. Kärlek är det finaste som finns. Att älska och bli älskad. Alla vill ju vara behövd av någon. Hejja er"

"Åh, Stort Grattis till Er! Störst av Allt är Kärleken!!!!"

"Ni är så fina tillsammans och åldern är bara en siffra" 

Fint! 

Simon Sköld och Camilla Läckberg 2015.

Lästips: 

Ellen Krauss vann årets HBTQ – firade med flickvännen Amelie

Penny Parnevik: Bröllopet med Douglas Murray, barnen och lyxiga uppväxten

Barnbidraget 2024 – här är alla datum och regler enkelt förklarat

Allt om Vivi Wallin: Man, barn, podd och mammans sjukdom 

101 saker att göra när man har tråkigt