Carina Bergfeldts ord om Skavlan efter händelsen: "Undrar hur människan är funtad"

Carina Bergfeldt har sedan två år tillbaka lett intervjuprogrammet "Carina Bergfeldt" på SVT. Innan det var det norrmannen Fredrik Skavlan som höll i talkshow-pinnen på fredagskvällarna. Nu gjorde han ett litet återbesök på Bergfeldts redaktion och fick sig då en liten känga av sin programledarkollega.

Carina Bergfeldt tog över i intervjustolen efter Fredrik Skavlan.
Carina Bergfeldt tog över i intervjustolen efter Fredrik Skavlan.

Det var två år sedan som Carina Bergfeldt tog över Fredrik Skavlans populära intervjuprogram på SVT. Skavlans program var succé, och Bergfeldts insats har till synes gett ett likvärdigt resultat med över en miljon tittare per fredagskväll.

Skavlan håller sig idag en del bakom kameran, bland annat som mentor för Bianca Ingrosso i talkshowen "Bianca".

Men i veckan gjorde Fredrik Skavlan ett besök på sina gamla talkshow-redaktion – och fick då höra ett och annat från sin programledarkollega.

Carina Bergfeldts hårda ord om Skavlan

På Instagram har Carina Bergfeldt publicerat en film från besöket. I videon syns Skavlan använda en microvågsugn, som hon menar att han där och då gör för första gången i sitt liv.

"Alltså fattar ni, karln är SEXBARNSPAPPA och har aldrig använt en micro", skriver hon i inlägget och påpekar att det är mycket underligt att man som förälder inte använt sig av en microvågsugn.

"Är inte detta bland det konstigaste ni har hört? Jag som micrar mat åt mitt barn typ morgon, middag, kväll och natt undrar ju hur den här människan är funtad", tillägger hon.

Under inlägget syns kommentarer från personer som håller med Carina Bergfeldt, men också de som känner igen sig i Fredrik Skavlan.

Fredrik Skavlan ger svar på tal efter inlägget

Dessutom dyker videons huvudperson själv upp i kommentarsfältet och ger svar på tal:

"Presisering: Det er ikke første gang jeg anvender en mikro, men jeg har valgt å ikke kjøpe en hjemme ettersom jeg liker mat som har samme temperatur tvers igjennom."