Clara Herngrens kärlekslycka med Felix – känslosamma orden inför alla: ”Livet är...”

Clara och Felix Herngren har varit ett par i nästan 20 år. Nu visar Clara upp kärlekslyckan med Felix. 

Clara och Felix stora lycka!

Felix Herngren är skådespelaren och regissören som ligger bakom produktioner som "Solsidan", "Bonusfamiljen" och "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann". 

I ”Solsidan” är han själv med och ger liv till karaktären Alex och faktum är att hans dotter, Iris Herngren, är med i serien. Hon spelar Alex och Annas (Mia Skäringer) dotter Wilma. 

Felix Herngren har sex barn 

Förutom dottern Iris har Felix fem andra barn, med två olika mammor. Felix blev pappa tidigt i livet och fick sitt första barn redan som 24-åring, då med en kvinna vid namn Jenny Myrberg.

 Felix och Jenny var gick skilda vägar 2003, men under sin tid tillsammans fick de tre barn: Fanny, Vera och Leo

Efter relationen med Jenny, som slutade med en otrohet, blev han tillsammans med Clara Herngren

Felix och Clara gifte sig 2005 och har idag tre barn tillsammans: BillIris och Lisa. Clara har även sonen Nils från ett tidigare förhållande. 

Läs mer: Felix Herngren har sex barn – så ser de ut idag 

Clara visar upp lyckan med Felix 

Mycket har hänt under Felix och Claras äktenskap. Faktum är att de nyligen tog sitt pick och pack och lämnade Sverige, numera bor de på soliga Mallorca. 

– Vi hyr ett ställe i Palma som inte är vårt, vi bor där ett tag nu så jag åker lite mellan Sverige och Palma och det är inte riktigt vårt hem, men ändå väldigt trevligt där, har Felix sagt till Hänt.

Paret har också hunnit fira nästan 20 år som gifta. På Instagram delade Clara nyligen med sig av lyckan med Felix och uppmärksammade deras långa äktenskap: 

19 år har vi varit gifta idag. Det blåser ibland men livet är inte tråkigt med dig Felix!”, skriver hon till ett bildspel med bilder på dem och barnen. 


I kommentarsfältet är det flera svenska kändisar som gratulerar paret på den stora årsdagen: 

Graaaattis finisar!!!!”, skriver Pernilla Wahlgren, följt av flera röda hjärtan.

Stort mega grattis”, skriver Carolina Gynning

Hurra för er kärlek!”, hälsar Jenny Strömstedt

Gullisar”, kommenterar Carina Berg