Därför vägrar Babben Larsson flytta ihop med med yngre fästmannen: ”Explodera” 

I två år har Babben Larsson varit förlovad med en man hon valt att hålla hemlig. Men något bröllop har det inte blivit av – nu berättar hon varför hon vägrar gifta sig och ens flytta ihop med fästmannen. 

Därför vill Babben Larsson inte flytta ihop med fästmannen

Babben Larsson, 67, har varit en populär profil sedan slutet på 80-talet, då hon fick sitt stora genomslag som ståuppkomiker. Hon medverkade då i tv-programmet "Släng dig i brunnen" och har sedan dess gjort succé i flera humor- och tv-sammanhang, hon har varit julvärd i SVT och är just nu aktuell med ”Bäst i test” och en föreställning på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. 

Babben var julvärd i SVT 2022.

I det privata har det också hänt en del för Babben Larsson. Efter 17 år tillsammans valde Babben och hennes ex-make Bernt Westerlund att gå skilda vägar 2007. Under deras år tillsammans fick de dottern Sofia Westerlund född 1992, hon har valt att leva ett liv utanför rampljuset. 

För fyra år sedan träffade Babben kärleken igen och i november 2022 kom det fram att de förlovat sig. Förlovningen skedde på midsommar samma år. 

Så träffade Babben Larsson hemliga fästmannen  

Sedan Babben träffade sin nya kärlek har hon valt att hålla honom hemlig. I en intervju med Allas berättar hon att han är yngre och jobbar som hantverkare. 

– Han är en vanlig go kille som ska få slippa det där. Han är ju tillsammans med Barbro och inte med Babben, säger hon till tidningen. 

Vidare berättar hon att de träffades via en dejtingapp när hon var i sin stugan utanför Enköping och att han kommer från det området.

– Jag är så otroligt glad över honom, vi är soulmates på något sätt.

Därför vägrar Babben bli sambo

Men trots att paret varit förlovade i snart två år finns det inga planer på att varken gifta sig eller ens flytta ihop.

– Man har fått sina vanor och ovanor, att vara särbo är en jättebra lösning för oss. Man får sitt eget space. Det blir lättare att hålla ihop på många sätt, man slipper träffas 24/7 och till slut explodera över någon skitgrej som har med tandkräm att göra… Dessutom är en av oss morgonmänniska och en är kvällsmänniska, säger hon. 

Men bara har ändå många planer för framtiden, som varken inkluderar samboskap eller giftermål. 

– Till exempel resor som vi borde göra, som att åka till Afrika och titta på djur. Plus stanna ner och vara mer på ett enda ställe. Fast nu ska jag till Helsingborg förstås, hm… men det ser jag verkligen fram emot.

Babben är aktuell med ”Nötter” på Fredriksdalsteatern i Helsingborg

Lästips: 

Femkamp midsommar – 5 roliga lekar till festen

Roliga lekar till midsommar för barn och vuxna

12 snapsvisor till midsommar att skriva ut till ert sånghäfte