Kristin Kaspersen akut till sjukhus – orden efter olyckan: ”Skit”

Kristin Kaspersen ägnar mycket av sin tid till träning. Nu berättar hon att hon skadat sig och måste ta en paus. 

Kristin Kaspersen skadad.

Programledaren Kristin Kaspersen har stått i rampljuset i nästan hela sitt liv. Hon har programlett flera stora program som ”Fångarna på fortet” och ”Melodifestivalen”.

Våren 2023 hoppade hon in som programledare för ”Let's dance” efter att Petra Mede tvingades hoppa av sitt uppdrag till följd av ryggsmärtor. Men eftersom Kristin fick hoppa in i sista sekund innebar det att hon inte kunde avboka alla jobb hon hade inplanerade under våren. Mitt i säsongen saknades hon därför i rutan under en lördag eftersom hon var iväg på en träningsresa. 

Kristin Kaspersen är nämligen även en välkänd träningsprofil med fokus på yoga och löpning, och anordnar ofta träningsevents och träningsklasser. 

Kristin Kaspersen akut till sjukhus

Utöver sina klasser och events tränar Kristin mycket på sin fritid. Hon publicerar ofta bilder på Instagram från löpturer och härliga yogapass. 

Men nu tvingas hon dock ta en paus från träningen – iallafall löpningen. Hon har nämligen skadat knät och tvingades åka akut till sjukhus. 

Åkt in till stan för att besöka närakuten med benet. Inflammation i muskler runt smalbenet och vristen. Vila är det som behövs så ingen löpning eller långpromenader. Skit tänker jag först, men det är som det är. Finns mycket annat jag kan göra så det går ingen nöd.”, skriver hon på Instagram story. 

Umgås med familjen

Istället för att ägna sig åt träningen har Kristin haft tid att umgås med sin familj. Hennes lillebror från Norge är nämligen på besök med sin familj och Kristin har all tid i världen att umgås med sin älskade familj. 

”Har landat i semestern och tröttheten kom som en stor våg och sköljde över. Med en inflammation i benet blev jag inte direkt piggare. MEN… så har jag tur att min lillebror Joakim med sin helt underbara fru och döttrar är här och hälsar på. Att få kramas och busa med Hedvig och Matilde, ja, då kom energin tillbaka.Så innerligt tacksam för min fina familj. Och trots att vi vuxit upp i olika länder, jag och mina bröder, så är dom mig så så nära”

Missa inte:  

Pernilla Wahlgren lämnar Christian Bauer – efter orden från Theo Wahlgren: "Smörar"

Allt om Ludvig Åberg: Flickvän, familj och längd