Kristina, 24, blev 22-barnsmamma – på ett år

När Kristina var liten drömde hon om att ha en stor familj – och man kan verkligen säga att hennes dröm gick i uppfyllelse. Hon och hennes make har betalat ett flertal surrogatmammor och på så sätt blivit 22-barnsföräldrar.

Kristin Ozturk och Gulip Ozturk är föräldrar till 22 barn.
Kristin Ozturk och Gulip Ozturk är föräldrar till 22 barn.

22-barnsmamma och endast 24 år gammal – hur går det ihop kan man ju undra. För att bli föräldrar till 22 barn har Kristina Ozturk och hennes make, Galip Ozturk, 57, tagit hjälp av och betalat ett flertal surrogatmödrar.

Och hur de tar hand om alla barnen? De har hjälp av 16 barnflickor, som de betalar totalt runt 800 000 kronor på per år.

– Jag har drömt om det här ända sedan barndomen. Min man har också drömt om att ha en stor, lycklig familj. Så när vi träffades började vi göra vår dröm till verklighet, sa Kristina Ozturk till The Sun i fjol.

Familjen bor i Georgia, men har rötter i både Ryssland och Turkiet.

Läs mer: Ann Söderlund opererades för sin förlossningsskada: "Känner mig så jäkla mycket friare"

Går åt 20 blöjpaket i veckan

Till följd av alla dessa barn köper familjen in stora – med betoning på stora – mängder runt barnprodukter. Det handlar bland annat om 20 blöjpaket och 53 paket modersmjölksersättning varje vecka.

Får mycket kritik

“Will there be 105 children?”, skriver Kristina på sin Instagram, där hon delar med sig av livet som 22-barnsmamma – och där hon även får ta emot mycket kritik.

“När jag först såg alla barn tänkte jag först att wow vad fint de adopterade så många barn, men nej du har en barnfabrik, ganska sorgligt faktiskt. Du måste ha någon form av psykisk störning som vill ha 105 barn, adoptera katter istället”, skriver någon.

“Det här är galet och själviskt i en överbefolkad värld", skriver en annan.

Källa: Hänt, The Sun