Linda Lindorffs bröllopslycka – enorma glädjen med maken: ”Ett annat liv”

Linda Lindorff har varit gift sedan 2009. Nu visar hon upp lyckan med maken Jacob. 

Linda Lindorffs bröllopslycka med maken Jacob.

Programledaren Linda Lindorff är en av våra mest kända programledare. Sedan 2006 har vi sett henne hjälpa bönder både i Sverige men också utomlands att hitta kärleken i ”Bonde söker fru”.  Genom åren har vi sett flertalet böner finna kärleken, gifta sig och till och med skaffa barn ihop efter programmet. 

Men det är inte bara bönderna i programmet som tagit nästa steg i livet – även Linda Lindorff. 2009 gifte hon sig med sin kärlek, Jacob Lindorff. Under deras 15 år långa äktenskap har Linda och Jacob fått tre barn tillsammans och de har flyttat från Sverige till Palma i Spanien. 

Läs mer: Linda Lindorffs flytt till Spanien – se bilderna från lyxhuset i Palma

Linda Lindorff om kärleken till Jacob 

Linda Lindorff har tidigare berättat för Expressen om de starka känslorna hon har för maken och att det var kärlek vid första ögonkastet. 

– Det kom instinktivt till mig att ”jag vill göra barn med den mannen”, haha. Det är häftigt. Jag jobbar ju med ”Bonde söker fru” där man pratar mycket om kärlek. Jag tror absolut att man kan träffa många människor i sitt liv som man kan fungera med, men har man varit med om den där kemin och känt hur den känns så vet man att det är skillnad mellan någon man för all del tycker om och älskar eller den som man känner är den enda rätta. Det är som att det inte finns någon annan än Jacob, berättade hon för tidningen. 

Jacob och Linda Lindorff 2018.

Lindorffs glädje med maken 

Den 28 juni firade paret 15 år som gifta och Linda tog tillfället i akt och publicerade en lång och kärleksfull hyllning till maken på årsdagen. 

Bröllopsdag idag! Vi firar otroligt nog hela 15 år som gifta, Kristallbröllop! Så många fina år vi haft och så mycket att se fram emot. Älskar allt vi gjort, och extra lycklig över att vi tog steget provade på ett annat liv på en annan plats. Ett otroligt äventyr för hela familjen och så mycket kul.”, inleder hon texten och fortsätter: 

”Kärlek är inget man kan ta för givet, jag blir påmind om det varje år i mitt jobb med Bonde söker fru, och jag är så innerligt tacksam över att få vara kär och lyckligt gift. Jag älskar min Jacob lika mycket nu som då. Ser fram emot många många fler år tillsammans och mer spännande äventyr”

Paret firade bröllopsdagen på Hotell Valldemossa på Mallorca tillsammans med barnen. 

Så underbart! Stort grattis på kristall-bröllopsdagen. 

Missa inte: 

Får man vabba när den andra föräldern är ledig?

10 förslag på lyckönskningar att skriva i brudparets bröllopskort