Malin Olsson om relationen med elva år yngre fästmannen – efter tuffa tiden: ”Mådde skit”

Malin Olsson har haft ett tufft år bakom sig – som hon nu tagit sig ur. Nu berättar hon om relationen med fästmannen Simon Peyron. 

Malin Olsson och Simon Peyron har varit ett par sen 2014.

Malin Olsson är en av SVT:s mest kända programledare och har varit på kanalen i många år. Idag leder hon program på både SVT och SVT Barn. Tittarna känner bland annat igen henne från långköraren ”Vem bor här?”. Nu är hon tillbaka i tv-rutan för att leda barnprogrammet ”Sommarlov”. 

Båda vuxna och barn är med andra ord vana vid att få en glimt av Malin i tv-rutan. Men hon delar däremot inte med sig så mycket av sitt privatliv. I en ny intervju med Aftonbladet berättar Malin om den tuffa tiden hon lämnat bakom sig och relationen till fästmannen Simon Peyron

Ida On, Adrian Alebo Andersson, Malin Olsson, Alex Hermansson och Sommarskuggan under inspelningen av Sommarlov 2023.

Läs mer: Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare

Malin Olsson om relationen med elva år yngre fästmannen  

Malin Olsson är född 1982 och Simon Peyron är född 1993. Det skiljer alltså elva år mellan dem. När paret träffades 2014 var Malin alltså 32 år och Simon var då 21. Tio år senare har paret fått två barn och förlovade sig för drygt två år sedan. Men något bröllop har det inte blivit, till Aftonbladet har Malin berättat om de icke-befintliga bröllopsplanerna: 

– Vi har inget bröllop på gång. Vi hinner knappt se varandra. Det har varit mycket jobb. Men vi har ett fokus som heter hus. Vi bor i lägenhet inne i stan, men nu känner vi att det är läge att flytta utanför stan. 

Trots hektiska jobbscheman och stressiga småbarnsår berättar Malin att paret ändå får till egentid ibland – trots att det inte blir jätteofta. 

– På riktigt så är vår nästa dejt kanske på midsommar eller i slutet av juli när vi får åka på ett par kompisars bröllop. Det blir kanske två gånger i månaden som bara jag och Simon kan göra något vettigt. Men vi köper läget, det är småbarnsåren och försöker se det positivt.

Malin Olsson och Simon Peyron på ELLE-galan 2020.

Talar ut om tuffa tiden

Malin Olsson har ett tufft år bakom sig, något hon berättade om till Aftonbladet runt årsskiftet. I en ny intervju med tidningen säger Malin att det inte är något hon vill gå in i detalj på, men att den tuffa tiden nu passerat. 

– Ja, men jag vill inte gå in på det. Det handlar om min innersta krets i familjen. Det har varit otroligt tufft, ett av mina tuffaste år i livet. Och så ska man jobba och vara glad. Jag har ett ganska krävande jobb på det viset att det alltid är glatt och mycket energi och så känner man inte så inombords, men the show must go on. Nu har saker ändå rättat till sig, familjen har landat, men det har varit turbulent. 

Den kämpiga tiden hindrade dock inte Malin från att jobba på som vanligt. 

– Jag mådde skit om jag ska var helt ärlig. Men ett liv är också upp och ned, det kan inte bara gå uppåt hela tiden, men det är klart att det är krävande och man också har två barn som behöver sitt.

Lästips

21 roliga bröllopslekar & bröllopsspex att testa

Allt om Hampus Nessvold – karriären, Skäringer och den hemliga flickvännen