Markoolios pinsamma tabbe – Irma Lehtosalo fick intima bilder: ”Kväljningar”

Marko ”Markoolio” Lehtosalo och mamma Irma har kommit varandra närmre genom deras realityserie – nu berättar Marko att de kommit lite för nära och att Irma fått se saker han inte vill att hon ska se. 

Markos pinsamma miss med Irma

Hela Sveriges favoritduo Irma Lehtosalo och Marko ”Markoolio” Lehtosalo gjorde återigen succé på TV4 under våren. Säsong två av ”Irma & Marko” kantades av hårt slit, skratt, gnabb och såklart massor av kärlek.  Säsongen avslutades med en känslosam scen när Irma brast ut i gråt av tacksamhet för allt Marko gjort för henne genom åren. 

– Jag är så nöjd. Allt som har hänt nu. Men jag har varit lite elak mot dig. Jag säger ”håll käften” och såna saker ibland och jag menar det inte. Jag är så tacksam och rörd, för bastun och huset, sa Irma och torkade bort tårar från ögonen. 

– Utan honom hade det aldrig blivit så här. Jag är så glad att alla mina barn har förlåtit mig. Man kan börja om, jag kan försöka vara den mamman de behövde när de var små. 

Vidare sa Marko i en synk att han förstår vad hans hjälp betytt för henne. 

– Mamma är extremt tacksam för allt som jag hjälpt henne med. Hon tjatar mycket om det. Vi pratar inte supermycket känslor. Men jag förstår hur tacksam hon är. 

Läs mer: Så mycket får Irma Lehtosalo i pension efter stora tv-succén

Marko om Irma: ”Hon är filterlös”

När första säsongen sändes fick tittarna snabbt upp ögonen för Irma, gammal som ung tog sig Irma snabbt in i svenska folkets hjärtan – och på Kristallengalan kammade "Marko & Irma" hem pris i kategorin årets bästa realityserie.

– Till skillnad från många andra är hon inte skadad av sociala medier. Hon gör sig inte till, utan är sig själv. Hon är filterlös, på gott och ont. Ska sanningen fram är jag lite orolig för att göra livegrejer med henne, man vet aldrig vad hon ska säga, sa Marko då. 

Marko och Irma vann en Kristall för årets realityserie.

Markos pinsamma miss med Irma 

Men nu har Irma fått mer och mer koll på sociala medier och har lärt sig hantera olika funktioner på Instagram. I Rix Morronzoo berättar han om en pinsam situation som inträffat till följd av att Irma lärt sig mer om sociala medier.  

– Våra Instagramkonton är sammankopplade, jag har ju trott att jag bara kan se hennes dm:s och att hon är inne på sitt konto och inte kan se mina, berättar Markoolio i ”Rix Morronzoo”. 

Han fortsätter: 

– Häromdagen berättade hon att hon börjar få lite koll på Instagram och kan kolla dm:s och sånt. Och tydligen kan hon se mina dm:s också. 

– Ibland dimper det in saker och ting, säger Marko och syftar på att kvinnor ibland kan skicka utmanande, intima bilder till honom. 

– Nej men stackars mamma Irma, utbrister Laila Bagge. 

Markoolio fortsätter berätta att Irma fått se saker ingen av dem vill dela med varandra.

– Hon nämnde lite grann att ”jag vill inte se de här grejerna”, och jag tänkte ”mamma vad menar du, har du varit inne på mina meddelanden”, hon sa ”ja”, och jag fick nästan kväljningar när hon började kommentera någonting. 

– Jag vågar knappt se mamma i ögonen, säger han. 

Han poängterar att han måste åtgärda problemet så att Irma inte längre kan se hans meddelanden. 

Lästips: 

Här är alla sommarpratare i Sommar i P1 2024 – hela listan

Vad betyder OSA?