Mia och Jesper Parnevik i chock – efter Pennys oväntade drag: ”Hade glömt bort...”

Penny Parnevik gav sig precis in i en helt ny bransch. Något Mia och Jesper blev riktigt chockade av. 

Mia och Jesper Parnevik i chock efter Pennys nya karriär.

Tv-profilen, influencern och entreprenören Penny Parnevik blev mamma redan som 22-åring, då till sonen Atticus, som idag hunnit fylla fyra år. Sedan dess har hon fått ytterligare två barn, Pebble född 2021 och Achilles född 2023. 

Penny är uppväxt i Florida, USA och gjorde sig känd resan som ung i familjens realityserie ”Parneviks”. Trots att serien slutade sändas för flera år sedan har Penny och stora delar av familjen stått kvar i rampljuset. 

För några år sedan tog hon och maken Douglas Murray beslutet att lämna USA för att flytta över Atlanten och bosätta sig i Stockholm.  

Penny Parnevik på invigningen av Gröna Lund 2024.

Penny Parnevik öppnar restaurang i Stockholm 

Trebarnsmamman har många strängar på sin lyra och förutom att vara mamma driver hon en framgångsrik podcast med sin syster Peg Parnevik samt jobbar med sina sociala medier, där hon dagligen uppdaterar sina 279 000 följare om sitt hektiska liv. Men nu har entreprenören även tagit steget in i restaurangbranschen. 

Tillsammans med tidigare mästerkocksvinnaren Christin Kashou har Penny öppnat en restaurang i Stockholm under namnet ”Parken” som har inspiration från Medelhavet, Mellanöstern och Christins palestinska rötter.

Det är mästerkocksvinnaren som sköter det matrelaterade på restaurangen medan Penny är investerare.

”Det känns så mäktigt att ge sig in i restaurangbranschen. Efter att ha en vecka på sig att ändra en lokal till våran restaurang så känner jag redan en enorm respekt för alla i den här branschen. Framför allt är jag stolt över att göra det här med Christin. Hon är så proffsig och hardworking. Ser fram emot det här äventyret!”, har Penny tidigare sagt till Godare

Sedan invigningen av ”Parken” har Penny delat en hel del bilder från restaurangen, där hon verkar spendera mycket tid. 

Mia och Jesper Parneviks chock efter Pennys nya karriärsdrag 

I en intervju med Expressen berättade Penny om hur idén om att ge sig in i restaurangbranschen kom på tal. 

– Det är så här att Christin Kashou, som vann Årets Mästerkock 2021, jag känner henne och visste att hon skulle köpa den här restaurangen. Först frågade hon Douglas lite lätt om han trodde att jag ville investera i hennes restaurang och han sa åt henne att prata med mig

– Och så hade vi ett möte och en månad senare så var jag delägare i en restaurang, säger Penny till tidningen. 

Penny Parnevik berättar vidare att hennes föräldrar Mia och Jesper Parnevik fick en smärre chock när de fick höra om dotterns nya karriär. 

– De blev lite chockade för jag hade glömt bort att berätta det för dem. Så jag tänkte ”Ja, just det… Jag har glömt bort att berätta att jag är delägare i en restaurang”. Så de blev chockade… De bara: ”VA!?”, säger hon och fortsätter:

– Alla tror att det är Douglas som investerat för det hade kanske känts mer väntat. That would make sense för han älskar mat och vin och så… Han älskar när folk frågar om det är han som blivit delägare och kan svara: ”Nej, det är Penny”.

Jesper och Mia Parnevik 2018.