Nour El Refais mammas fräcka kommentar om åldersskillnaden mellan dottern och Schyffert: "Riskgrupp"

Komikerparet Nour El Refai, 35, och Henrik Schyffert, 54, har varit tillsammans i närmare tio år. Paret har ett barn tillsammans, treåriga sonen Sami, och blev nyligen sambos efter att ha levt som särbos i många år.

Det skiljer 19 år mellan Nour El Refai och Henrik Schyffert, något hon tar upp under en intervju i 'Morgonpasset'.
Det skiljer 19 år mellan Nour El Refai och Henrik Schyffert, något hon tar upp under en intervju i "Morgonpasset".

Förutom parets gemensamma son, Sami, och Henrik Schyfferts två äldre söner, Janne och Ove, står Nour El Refais mamma, Taroub, familjen väldigt nära. Och när Nour gästade "Morgonpasset" i P3 under tisdagen berättar hon om sin mammas goda relation till Schyffert:

– För det första så älskar han ju min mamma, vilket är väldigt bra. Hon tycker väldigt mycket om honom också. Snudd på att jag blir förbannad, berättar Nour El Refai i programmet.

Men trots den stora kärleken mellan Taroub och den sex år yngre svärsonen finns det en detalj som skulle kunna skava mellan dem, nämligen det faktum att det skiljer 19 år mellan Henrik Schyffert och hennes dotter.

Nour El Refais mamma om åldersskillnaden mellan Nour och Henrik Schyffert

Om åldersskillnaden är ett problem för komikerns mamma eller inte är i alla fall något som P3-programledarna försöka lista ut. Under intervjun får El Refai nämligen frågan om hennes mamma någon gång haft en åsikt kring att det skiljer 19 år mellan henne och Schyffert, varpå Nour svarar:

– Hon fattade att det här är kärlek, det här är på riktigt. Under corona påminde hon mig däremot ganska mycket om att Henrik är i riskgrupp.

– Hon sa att jag skulle tänka på att tvätta ganska ofta och så, säger hon och poängterar att hennes mamma sa det av ren omtanke.

– Jag skulle tänka på att inte ta hem bakterier till min "riskgruppsman", tillägger Nour El Refai.