Nyhetsmorgon-profilen visar upp flickvännen – stora lyckan: ”Väldigt kär”

Nyhetsmorgons Marcus Noterius har levt som singel i dryga 13 år. Men nu visar han upp nya flickvännen på Instagram. 

Marcus Noterius har hittat kärleken!

Den folkkära reportern Marcus Noterius, 48, har gjort en mängd med olika, galna uppdrag i TV4:s Nyhetsmorgon. Han har bland annat badat isvak, kört rally och testat flygskola, bara att bara nämna några. Nyligen sågs han även i ”Sveriges Mästerkock VIP”. 

Men nu har reportern tagit en kort paus från tv-rutan och njuter av sommaren och lite välförtjänt semester, något han glatt delar med sig av på sina sociala medier. Han ska nämligen bege sig mot varmare breddgrader tillsammans med sina två barn. Men det är inte det enda glädjebeskedet i Marcus liv på senaste – han har nämligen gått och blivit kär. 

Marcus Noterius åker på semester med kärleken och barnen 

Marcus Noterius har två barn från en tidigare relation, en son och en dotter som vuxit upp och hunnit bli 20 och 18 år gamla. Tillsammans med barnen ska Marcus åka på en härlig semester till Medelhavet. 

– Vi ska till Grekland, vi åker i dag! Det blir skönt, säger Marcus Noterius till Expressen

Marcus och barnens mamma gick isär för drygt 13 år sedan.

Visar upp nya kärleken 

Det har nyligen varit midsommar och högtiden spenderades på Ulvön i Ångermanland. 

– Jag har velat åka dit länge, och det var första gången jag var där. Men hon föreslog det och jag tyckte det lät super. Det var en helt fantastisk midsommar, säger Marcus till tidningen. 

Den ”hon” som Marcus syftar på är nämligen hans nya flickvän, en kvinna vid namn Titti Söderholm, som nöjessajten Hänt var först med att rapportera om. 

– Vi har träffats en tid, vi träffades lite av en slump. Titti bor i Härnösand så nu är man väl lite ångermanlänning, vi pendlar och träffar varandra, hon åker hit till Östersund och jag till Härnösand, säger han till Expressen.

Vidare berättar Marcus att de tar vara på tiden med varandra när de ses och att pendlingen hittills fungerat bra. 

– Jag tycker Titti är helt fantastisk! Jag är väldigt kär, säger han och fortästter: 

– Det kändes väldigt bra ganska fort tycker jag, och så har det utvecklats så himla bra så vi är tillsammans nu då. Det känns jättebra.

På Instagram delade Marcus med sig av en härlig midsommarhälsning med en härlig bild på honom själv och Titti. 

Lästips: 

Allt om Vivi Wallin: Man, barn, podd och mammans sjukdom