Penny Parneviks nya beslut med barnen: ”Otroligt viktigt”

Trebarnsmamman Penny Parnevik har ett fullspäckat schema med jobb och roliga aktiviteter. Nu berättar hon om det nya beslutet med barnen. 

Penny Parnevik blev mamma när hon var 22 år gammal!

Penny Parnevik har tre barn och lever ett hektiskt småbarnsliv vid sidan av sin blomstrande karriär. 

Hon blev mamma redan som 22-åring, till sonen Atticus, som idag hunnit fylla fyra år. Sedan dess har hon fått ytterligare två barn, dottern Pebble född 2021 och sonen Achilles född 2023. Hon är sedan 2019 gift med Douglas Murray och under coronapandemin tog familjen det stora steget att lämna USA för att bosätta sig i Stockholm. 

Penny är uppväxt i Florida, USA och blev känd redan som ung i familjens realityserie ”Parneviks”. Trots att serien slutade sändas för flera år sedan har en stor del av familjen stått kvar i rampljuset. Penny är idag tv-profil, entreprenör, influencer och poddare. Nyligen öppnade hon även restaurang ”Parken”. 

Penny Parneviks beslut med barnen

Att bolla karriär och familjeliv kan vara svårt att få ihop. Ännu svårare kan det vara att få till träffar med sina vänner när man har mycket att stå i. Men ett fullspäckat schema är inget som hindrar Penny från att hitta tid för att umgås och få kvalitetstid med sina vänner. 

Nyligen berättade Penny hur hon gör med barnen när hon vill roa sig – hon tar nämligen med dem. Hon förklarar att hon tycker det är viktigt att visa barnen att hon värderar sin fritid. 

”Att ta med mina barn på 'vuxen'-grejer så får de se att man är människa med vänner, intressen, som skrattar och är avslappnad är något jag tycker är sååå viktigt att göra!”, skriver Penny på sin Instagram-story. 

Hon fortsätter berätta varför hon tycker det är viktigt att inkludera barnen även på ”vuxen”-häng. 

”Och när jag lämnade barnen hemma förut (framförallt de äldre) så sa jag alltid att 'mamma måste jobba', för att jag tänkte att det var en bra anledning att inte vara med dem. Men jag insåg att lära mina barn att mamma också värderar sina hobbys som bokklubben, cheerleading, häng med syskon och vänner och dejtkvällar är otroligt viktigt också!!!”

Så lurar Penny barnen 

Penny är känd för att dela med sig av en ärlig bild av småbarnsåren. Det är både högt och lågt i hennes uppdateringar som kan bestå av allt från stökigt hem till härliga lekstunder. 

Under våren publicerade Pennys lillasyster Philippa Parnevik en konversation mellan henne och Penny, där det uppdagades hur Penny går tillväga för att barnen ska sluta tjata. 

”Jag kommer ringa dig, svara inte”, skrev Penny till sin syster. 

”Konstigt men okej”, svarade Philippa, varpå Penny förklarar situationen: 

”Atticus vill att jag ska ringa ett barn i hans klass för att leka, och jag sa: 'okej jag ringer mamman'”

”Du är så elak. Ska jag låtsas vara mamman?”, svarade Philippa skämtsamt.