Pernilla Wahlgrens uppmaning till Theo: ”Hoppa av gymnasiet”

Theo Wahlgren har hunnit blir 17 år gammal och går i gymnasiet. Nu uppmanar Pernilla Wahlgren honom att hoppa av skolan. 

Pernilla Wahlgrens uppmaning till Theo

Det råder ingen tvekan om att syskonen Wahlgren-Ingrosso har ärvt sina föräldrars begåvning för show-biz, matlagning och företagande. Talang går sannerligen i släkten och som talspråket säger: Äpplet faller inte långt från trädet. 

Oliver Ingrosso är en framgångsrik DJ och krögare som driver restaurangen ”Olli” i Stockholm. Bianca Ingrosso driver flera stora företag, en stor person i sociala medier och hon har även släppt låtar på Spotify. Benjamin Ingrosso håller på att ta över Europa med sin musik och är ständigt aktuell med nya superhits. 

Men en mindre bra tradition syskonen har är att de, precis som Pernilla Wahlgren, inte gick klart skolan. Faktum är att de alla hoppade av innan studenten av olika skäl. Men Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo Wahlgren ser ut att bryta familjetraditionen. 

Benjamin, Bianca, Oliver Theo, Pernilla 2016.

Men i det senaste avsnittet av ”Wahlgren värld” uppmanar Pernilla sonen att hoppa av skolan. 

Bianca Ingrossos chock med Theo 

Theo var blott  nio år gammal när han för första gången syntes i familjens realityserie ”Wahlgrens värld”, där han fångade hela Svenska folkets hjärtan med sin charm. Theo har idag hunnit fylla 17 år och går i gymnasiet. 

Han har närmar sig alltmer vuxen ålder, som kommer med en del förändringar i både kropp och knopp. Han har växt om sina syskon och hans röst har mörkare. Bianca publicerade nyligen en bild på sin story där hon beskrev sin chock över hans utseendeförändringar. 

”Vi får panik att vi inte känner igen hans röst längre. Och det faktum att vi kan dricka med honom nästa år.”, skrev Bianca till en story på Theo och Benjamin när de badar. 

Läs merBianca Ingrossos insikt med Theo – totala chocken: ”Får panik”

Pernilla Wahlgrens uppmaning till Theo 

Med åren har Theo synts alltmer sällan i ”Wahlgrens värld”, men då och då dyker han upp i rutan. I avsnitt tre av den pågående säsongen får tittarna ta del av Theos nyfunna intresse – han har nämligen gått i Oliver Ingrossos fotspår. 

 Theo har nämligen fått ärva Oliver gamla dj-bord och har börjat experimentera med musik och olika funktioner på utrustningen. 

– Theo är inne i en liten dj-period nu, han har fått ärva Olivers gamla mixbord. Vi får se, det kanske blir en till dj i den här berömda dj-familjen Ingrosso Wahlgren, säger Pernilla. 

Hon fortsätter in i vardagsrummet. 

– Äntligen blir alla mina barn artister!, säger hon skämtsamt och fortsätter:

– Bra, nu kan du bli dj! Så behöver du inte gå i skolan längre. Du kan hoppa av gymnasiet!

Theo och Pernilla Wahlgren.

Läs mer: 

Nationaldagen 2024: Tips på saker att göra 

Här är 100 perfekta frågor till pekleken

Badplatser Stockholm – se hela listan här